Skip to main content

Over Ons

Het Amsterdams Filmbedrijf brengt jouw verhaal tot leven.

Het Amsterdams Filmbedrijf, gevestigd in het bruisende hart van Amsterdam is een all round video-productie bedrijf en staat al sinds 2013 synoniem voor betrouwbaarheid, creatieve samenwerking en kwaliteit. We zijn er voor jou, de marketing professional die een product in de markt wil zetten, de ondernemer die zijn bedrijf wil presenteren, of de communicatiespecialist die een idee voor de overheid of een NGO naar beeld wil vertalen. En iedereen die daar tussenin zit.

Mooie dingen maken

Communicatie met jou over jouw ideeën en doelen is voor ons van het grootste belang. Wij dragen er zorg voor dat we je begrijpen en denken actief en creatief met je mee om tot de perfecte video voor jou te komen. Videos die raken, inspireren en converteren. Onze ervaring nemen we mee in elk project, we werken al jaren voor grote merken, stichtingen en overheidsinstanties en weten keer op keer onze klanten te verrassen en tevreden te stellen. We houden van mooie dingen maken.

Meegaan met de tijd

We gaan met onze tijd meer, door de innovaties op de voet te volgen en toe te passen, zoals 360 videos, drone vluchten of het gebruik van de nieuwste camera-apparatuur. En door alles aan te leveren in welk formaat je ook maar wilt,  voor elk social media-kanaal.

Iets kunnen betekenen

Naast ons commerciële werk zetten we ons ook graag in voor sociale projecten. Zo reisden we af naar Irak en Congo om voor Stichting Vluchteling videos te maken over het leed van vluchtelingen daar en maakten we voor Flying Doctors in Kenia een documentaire over het “alternative rite of passage”van Sereya een Masai meisje.

Doen wat je belooft

Wij gaan altijd voor het beste, zijn betrokken van idee tot eindproduct en werken met ervaren regisseurs, cameramensen en editors. Ons team neemt de tijd om jouw unieke behoeften en visie te begrijpen. Bovendien begrijpen we het belang van deadlines en budgetten, en dragen we er zorg voor dat we elk project op tijd en binnen de afgesproken financiële kaders leveren.  Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Neem contact met ons op om je plannen met ons te bespreken

Vraag offerte aanNeem contact op
being development