Skip to main content

Video laten maken? Commercial laten maken?

Dan ben je bij het Amsterdams Filmbedrijf aan het juiste adres. Het Amsterdams Filmbedrijf is gevestigd in het dynamische hart van Amsterdam, en staat al sinds 2013 bekendstaat om haar betrouwbaarheid, creativiteit en kwaliteit.

Wij zijn er voor jou; de marketing professional die een nieuw product wil lanceren, de ondernemer die zijn bedrijf op de kaart wil zetten, de communicatiespecialist die complexe boodschappen wil vertalen naar een begrijpelijke video, en iedereen die daar tussenin zit. Onze missie is simpel: prachtige, impactvolle video’s maken die raken, inspireren en converteren.

Ben je klaar om jouw boodschap, merk of verhaal op een onvergetelijke manier te delen?  Neem contact met ons op om je plannen te bespreken  of vraag direct een indicatieve offerte aan.

Neem contact opVraag offerte aan

Wij richten ons op het maken van video’s voor de zakelijke markt, hieronder zie je een selectie van het type video’s wat wij maken.  

Corporate Video Laten Maken 

Bij corporate video’s gaat het om het vertellen van jouw verhaal op een manier, die aansluit bij jouw corporate identiteit of strategische doelstellingen. We werken nauw met je samen om een video te creëren die werkt. Elke boodschap of deze nu intern of extern is vraagt om een creatieve aanpak op maat. Soms is het maken van een korte zakelijke documentaire een goed invalshoek, soms een fictie film over een grote zakelijke gebeurtenis of een komische film om mensen intern te betrekken bij een grote verandering. Samen bouwen we aan een corporate video die niet alleen informeert maar ook inspireert en verbindt.

Promotievideo Laten Maken

Van het lanceren van een nieuw product tot het promoten van een aankomend evenement, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap opvalt en herinnerd wordt. Bij promotievideo’s draait alles om de impact. Ons team combineert creatieve concepten met strategische marketinginzichten om video’s te produceren die de aandacht trekken en tot actie aanzetten. We zorgen ervoor dat jouw boodschap duidelijk wordt gecommuniceerd en verpakken deze in een visueel aantrekkelijke format dat geschikt is voor alle platforms, van social media tot je eigen website.

Productvideo Laten Maken

Wij begrijpen dat jouw product uniek is. Daarom focussen we ons op de onderscheidende kenmerken en voordelen, en verpakken deze in een verhaal dat spreekt tot de verbeelding van jouw doelgroep. Door middel van high-end cinematografie, dynamische editing en animatie brengen we het tot leven . Een goede productvideo  kan de zichtbaarheid vergroten, conversies verbeteren en een dieper begrip van de waarde van jouw product creëren. Wij werken daar graag met jou aan.

Bedrijfsvideo Laten Maken

Wij geloven in jouw unieke verhaal. Of je nu je merk wilt versterken, een nieuw publiek wilt bereiken of jouw team wilt voorstellen, wij maken video’s die jouw unieke boodschap versterken en je doelstellingen ondersteunen.

We beginnen we met een kennismaking om jouw visie, waarden en doelstellingen te begrijpen. Vervolgens werken we samen om dit verhaal te presenteren op een manier die past bij jouw doelgroep. Door creatief gebruik van storytelling, cinematografie en post-productietechnieken, creëren we een bedrijfsvideo die je klanten inspireert.

Event Video Laten Maken

Of je nu de deelnemers wilt bedanken, sponsors in het zonnetje wilt zetten, of jouw evenement wilt promoten voor de volgende editie, een eventvideo is een dynamische manier om je doelen te bereiken. Het vastleggen van evenementen gaat verder dan alleen het documenteren van wat er gebeurt. We streven ernaar de sfeer, de emoties en de belangrijke momenten te vangen die jouw evenement uniek maken. Met oog voor detail en een hart voor storytelling, brengen wij jouw evenement tot leven in een video die elke kijker opnieuw laat genieten.

Commercial Laten Maken

Bereik een breder publiek met een boodschap die raakt en inspireert om jouw merkbekendheid en klantenbinding te verhogen. In een wereld vol reclame is het cruciaal om op te vallen. Wij benaderen commercials als de tool die jouw merk, product of dienst op een memorabele wijze kan presenteren. Door middel van creatieve brainstormsessies en strategische planning zorgen we ervoor dat jouw commercial niet alleen gezien, maar ook onthouden wordt.

Doen Wat Je Belooft: Onze Belofte aan Jou

We begrijpen dat elke klant uniek is, met eigen ideeën en doelstellingen. Daarom zetten we ons in voor goede onderlinge communicatie en creatieve samenwerking, om jouw visie naadloos te vertalen naar het scherm. Met ons ervaren team – bestaande uit regisseurs, cameramensen en editors – zorgen we er voor dat elk project voldoet aan je verwachtingen.

Wij snappen het belang van deadlines en budgetten en garanderen dat elk project op tijd en binnen de gestelde financiële kaders wordt afgeleverd. Bij Het Amsterdams Filmbedrijf kom je nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Onze betrokkenheid, van het eerste idee tot het eindproduct, verzekert dat jouw visie werkelijkheid wordt, met de kwaliteit en aandacht die het verdient.

bedankt kraamverzorgende