Skip to main content

Hoe werken we?

Stap 1: Kennismaking

Elk project begint met een kennismakingsgesprek waarin we jouw ideeën, doelstellingen, en de gewenste stijl van de video bespreken. We stellen vragen en luisteren vooral naar jou, zodat we de boodschap die jij wil vertellen zo helder mogelijk krijgen.

Stap 2: Conceptontwikkeling

Gebaseerd op jouw input, ontwikkelen we een creatief concept. Dit omvat het script en het visueel plan, waarin we de toon, stijl en het algemene gevoel van de video vastleggen.  Daarnaast krijg je op dit punt ook een overzicht van de exacte kosten. We presenteren dit aan jou voor feedback en aanpassingen.

Stap 3: Pre-productie

Zodra het concept is goedgekeurd, beginnen we met de voorbereidingen. Dit omvat locatiescouting, casting, planning van de opnamedagen, en het voorbereiden van alle benodigde apparatuur en materialen.

Stap 4: Productie

De magie gebeurt hier. Ons ervaren team van regisseurs, cameramensen, geluidstechnici en andere crewleden komt samen om jouw verhaal vast te leggen. We gebruiken de nieuwste technologie en technieken om elke scène perfect op te nemen. Je wordt uitgenodigd om bij de opnames te zijn, zodat je het eerste resultaat meteen kunt zien en feedback kunt geven.

Stap 5: Post-productie

Na de opnames gaat ons team aan de slag met het bewerken van het beeldmateriaal. Dit omvat montage, kleurcorrectie, geluidsbewerking, en het toevoegen van muziek, audio effecten en eventuele animaties. We houden je op de hoogte en vragen in verschillende rondes feedback van je tijdens dit proces. We gaan door tot je helemaal tevreden bent.

Stap 6: Oplevering

Jouw video is klaar. We leveren het eindproduct in het gewenste formaat en via het gewenste kanaal en slaan een kopie op in ons archief. Tijd om te genieten van het resultaat!

Klaar om te Beginnen?

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw verhaal tot leven brengen.

Neem contact opVraag offerte aan